Cipolle e aglio dorati
TM6

Cipolle e aglio dorati

3.3 (3 oceny)

Składniki

  • 2 - 3 spicchi di aglio a metà
  • 20 g di olio extravergine di oliva
    lub 20 g di olio di oliva
  • 200 g di cipolle dorate in 8 spicchi
    lub 200 g di cipolle rosse in 8 spicchi

Wartości odżywcze
na 1 Ricetta completa
Kalorie
1031 kJ / 246 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
13 g
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
3.8 g
Sód
20 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy