Urządzenia i Akcesoria
Paté di olive
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 porzioni
Składniki
-
200 g di olive taggiasche denocciolate
-
¼ - 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
-
1 cucchiaino di origano secco
-
90 g di olio extravergine di oliva
-
1 pizzico di sale (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
0.6 g
Kalorie
682 kJ /
163 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dado vegetale
1 godz.
Gugelhopf veloce
1 godz. 15 min
Crostata di formaggio Gruviera
50 min
Pesto alla genovese
10 min
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Brak ocen
Crema Thermomix® per le feste
25 min
Marzapane
1 godz. 10 min
Lasagne
2 godz.
Hummus
9 godz. 20 min
Minestrone
45 min
Pesto alla genovese
20 min
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min