Urządzenia i Akcesoria
Paté di olive
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 porzioni
Składniki
-
200 g di olive taggiasche denocciolate
-
¼ - 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
-
1 cucchiaino di origano secco
-
90 g di olio extravergine di oliva
-
1 pizzico di sale (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
0.6 g
Kalorie
682 kJ /
163 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pesto alla genovese
20 min
Confettura di kumquat e carambole
Brak ocen
Albumi montati a neve
5 min
Salsa al pomodoro
40 min
Chutney di cipolle caramellate
24 godz.
Cheesecake con mirtilli e glassa al limone
3 godz. 10 min
Maionese all'avocado
15 min
Salsa al pomodoro
25 min
Polenta
1 godz.
Muffin salati alle verdure
45 min
Spumone al caffè
15 min
Pesto di basilico
10 min