Paté di olive

Paté di olive

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 porzioni

Składniki

  • di olive taggiasche denocciolate
    200 g
  • spicchio di aglio (opcjonalnie)
    ¼ - 1
  • di origano secco
    1 cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva
    90 g
  • di sale (opcjonalnie)
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 163 kcal / 682 kJ
Białko 0.6 g
Tłuszcz 17.6 g
Węglowodany 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...