
Urządzenia i Akcesoria
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert120 g
-
Knoblauchzehe1
-
Porree in Ringen (1 cm)700 g
-
Dill abgezupft1 Bund
-
Olivenöl30 g
-
Zucker1 gestr. TL
-
Wasser600 g
-
Milch300 g
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Butter20 g
-
Schafskäse z. B. Feta, in Würfeln100 g
-
Paprika edelsüß4 Prisen
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
195 kcal /
818 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
8 g
Błonnik
3 g