Mais-Buchweizen-Brot

Mais-Buchweizen-Brot

3.4 45 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 Scheiben

Składniki

  • Butter zum Einfetten
  • Buchweizen geschält, geröstet
    120 g
  • Tapioka (Perlen)
    100 g
  • Maismehl
    300 g
  • Wasser
    450 g
  • Hefe (40 g)
    1 Würfel
  • Salz
    1 ½ TL
  • Rapsöl
    50 g
  • Backpulver
    ½ Pck.
  • Sesam
    50 g

Wartości odżywcze na 1 Scheibe

Kalorie 131 kcal / 549 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...