
Urządzenia i Akcesoria
Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
25 kromek
Składniki
-
wody500 g
-
zakwasu z quinoa np. BioVegan®3 łyżeczki
-
drożdży świeżych pokruszonych10 g
-
mąki ryżowej350 g
-
mąki gryczanej150 g
-
soli1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 25 kromek
Kalorie
1802 kcal /
7617 kJ
Białko
46 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
132 g
Błonnik
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PIECZYWO
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Chleb gryczany wieloziarnisty (bez glutenu)
4 godz. 15 min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
10 min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba I
10 min
Bezglutenowy chleb ryżowy z kaszą gryczaną
1 godz. 30 min
Bezglutenowy chleb kukurydziano-gryczany z tapioką
2 godz. 30 min
Bezglutenowy chleb ziemniaczany z czarnym sezamem
3 godz. 10 min
Bezglutenowy chleb gryczany z Varomy
2 godz.
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej
57 godz. 40 min
Bezglutenowe bułki
1 godz. 15 min
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej, jaglanej i ryżu
2 godz. 45 min
Ekspresowy chleb bezglutenowy
2 godz. 25 min
Bezglutenowy chleb tostowy
15 godz.