Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pan negro
- 200 g de agua
- 2 sobres de tinta de calamar congelada
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 pellizco de azúcar
- 330 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de mantequilla
- 2 cucharadas de leche
Canapés
- 150 g de queso cremoso
- 100 g de salmón ahumado en lonchas
- 100 g de huevas de salmón
- 2 - 3 ramitas de eneldo fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 310 kJ / 74 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 8.2 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 152.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1h
Tostas de alcachofas con huevo mollet
20min
Choux de trucha ahumada
1 godz. 20 min
Tomates rellenos con sardinillas
30 Min
Saquito de camembert
30 Min
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1 Std. 10 Min
Crujientes de queso brie con arándanos
50 min
Calzone de sobrasada y queso
1h
Espaguetis a la crema de limón
25min
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1h
Croquetas de pulpo con mayonesa de tinta de calamar
13h
Galette crujiente de salmón y queso
1h