Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pan negro
- 200 g de agua
- 2 sobres de tinta de calamar congelada
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 pellizco de azúcar
- 330 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de mantequilla
- 2 cucharadas de leche
Canapés
- 150 g de queso cremoso
- 100 g de salmón ahumado en lonchas
- 100 g de huevas de salmón
- 2 - 3 ramitas de eneldo fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 310 kJ / 74 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 8.2 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 152.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Minitostas de falso tartar de tomate
20 Min
Tostas con entraña, huevo mollet y holandesa
40 Min
Crujientes de queso brie con arándanos
50 Min
Saquito de camembert
30 Min
Rulos de salmón
1 godz. 35 min
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50 Min
Popietas de lenguado y gambón
45 Min
Aleta de ternera rellena asada con salsa de vino tinto
1 Std. 15 Min
Croqueta de gambón y berberecho en vaso
20 Min
Galette crujiente de salmón y queso
1 Std.
Espaguetis negros con langostino y salsa de parmesano
45 Min
Tarta de queso de cabra y tomates cherry
1 Std.