
Urządzenia i Akcesoria
Bûche de Noël
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
8 parts
Składniki
Génoise
-
4 blancs d'œufs
-
80 g de sucre
-
orange
-
4 jaunes d'œufs
-
1 pincée de sel
-
2 c. à soupe d'eau chaude
-
80 g de farine
Garniture
-
100 g de sucre
-
200 g de chocolat noir en morceaux
-
100 g de beurre coupé en morceaux
-
150 g de crème entière, froide
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
464 kcal /
1938 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bon app, les Suisses!
96 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria