
Urządzenia i Akcesoria
Bûche de Noël
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
8 parts
Składniki
Génoise
-
blancs d'œufs4
-
de sucre80 g
-
orange
-
jaunes d'œufs4
-
de sel1 pincée
-
d'eau chaude2 c. à soupe
-
de farine80 g
Garniture
-
de sucre100 g
-
de chocolat noir en morceaux200 g
-
de beurre coupé en morceaux100 g
-
de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse150 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
464 kcal /
1938 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bon app, les Suisses!
96 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria