
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 jaunes d'œufs
- 125 g de sucre
- 250 g de lait entier
- 170 g de chocolat noir extrafin, 70 % de cacao en morceaux
- 250 g de crème, 35 % de m.g.
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 351 kcal / 1463 kJ
- Białko
- 6 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Węglowodany
- 25 g
- Błonnik
- 3 g