牛肉派

牛肉派

4.0 2 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份

Składniki

啤酒炖牛肉
  • 橄榄油
    40 克
  • 牛肉 (炖煮用),切2厘米块
    600 克
  • 1 茶匙
  • 胡椒粉
    2 小撮
  • 洋葱 切块
    150 克
  • 玉米淀粉
    15 克
  • 250 克
  • 京葱 切段
    150 克
  • 黑啤,任何品种
    330 克
  • 新鲜百里香叶
    1 茶匙
  • 辣酱油
    1 汤匙
  • 肉高汤酱
    ½ 茶匙
    ½ 块 肉高汤块(每块溶于0.5升水)
派皮
  • 面粉
    150 克
  • 黄油 冷藏,切小块
    65 克
  • 鸡蛋(约53-63克)
    1 颗
  • ½ 茶匙
  • 蛋黄 略微打散,涂抹用
    1 颗

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 39 g
Kalorie 2711 kJ / 647 kcal
Tłuszcz 35 g
Błonnik 3.3 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...