Urządzenia i Akcesoria
牛肉派
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份
Składniki
啤酒炖牛肉
-
橄榄油40 克
-
牛肉 (炖煮用),切2厘米块600 克
-
盐1 茶匙
-
胡椒粉2 小撮
-
洋葱 切块150 克
-
玉米淀粉15 克
-
水250 克
-
京葱 切段150 克
-
黑啤,任何品种330 克
-
新鲜百里香叶1 茶匙
-
辣酱油1 汤匙
-
½ 块 肉高汤块(每块溶于0.5升水)肉高汤酱½ 茶匙
派皮
-
面粉150 克
-
黄油 冷藏,切小块65 克
-
鸡蛋(约53-63克)1 颗
-
盐½ 茶匙
-
蛋黄 略微打散,涂抹用1 颗
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
39 g
Kalorie
2711 kJ /
647 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
灵感每一刻
167 Przepisów
Chiny
Chiny
高温专辑
37 Przepisów
Chiny
Chiny