Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lamb Loin Roll
- 30 g olive oil
- 10 g Dijon mustard
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 ¾ tsp fine sea salt
- 4 lamb loins, boneless (approx. 120 g each)
- 500 g water
- 500 g sweet potatoes, diced (3 cm)
- 500 g black salsify, peeled, cut in pieces (3 cm) (see tip)
- 4 slices white sandwich bread (approx. 200 g)
Sauce and Finalisation
- 40 g unsalted butter, soft
- 40 g plain flour
- 50 g cream
- 50 g milk
-
1
meat stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub 1 heaped tsp meat stock paste, homemade - ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- oil, for frying
- 2 sprigs fresh thyme, for garnishing (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3682 kJ / 879 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 72 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Błonnik
- 29 g
Alternatywne przepisy
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Mussels with Leek and Coconut Sauce (TM5)
Brak ocen
Chicken in Huitlacoche Sauce
45min
Chicken and Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1 Std. 50 Min
Roquefort Sauce
20 Min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 Std.
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 Std.
Herby Steaks with French Potato Salad
45min