Urządzenia i Akcesoria
Lamb Loin Roll with Salsify and Sweet Potato
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Lamb Loin Roll
-
olive oil30 g
-
Dijon mustard10 g
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt1 ¾ tsp
-
lamb loins, boneless (approx. 120 g each)4
-
water500 g
-
sweet potatoes diced (3 cm)500 g
-
black salsify peeled, cut in pieces (3 cm) (see tip)500 g
-
white sandwich bread (approx. 200 g)4 slices
Sauce and Finalisation
-
unsalted butter soft40 g
-
plain flour40 g
-
cream50 g
-
milk50 g
-
1 heaped tsp meat stock paste, homemademeat stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
oil for frying
-
fresh thyme (opcjonalnie) for garnishing2 sprigs
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34 g
Kalorie
3682 kJ /
879 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
29 g
Węglowodany
72 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
55 min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 min
Chocolate mousse soufflés
55 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 godz. 15 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce (TM6 & TM5)
30 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Bagels with Bacon Jam and Egg
3 godz. 20 min
Cannelloni
1 godz. 20 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Pork belly with spring onions
1 godz. 10 min