![Potato and Taleggio Roly-polies with Chive Dip Potato and Taleggio Roly-polies with Chive Dip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4d3426bb-de12-4d4d-8751-e43bcddbefd5/Derivates/3ea39cf2-7a9a-4e20-9177-086f986f3adb.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Potato Roly-polies
- 500 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 330 g floury potatoes, cut in pieces (3 cm)
- 60 g shallots, halved
-
15
g dried morel mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, then squeezed
lub dried shiitake mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, then squeezed - 20 g unsalted butter, diced
- 1 medium egg
- 1 Tbsp cornflour
- 100 g Taleggio cheese, cut in pieces (2 cm)
- 275 g puff pastry, ready-rolled
- plain flour, for dusting
Chive Dip
- 200 g crème fraîche
- 2 dashes Worcestershire sauce
- 1 Tbsp lemon juice
- ½ bunch fresh chives, finely sliced, plus extra for garnishing (optional)
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1317 kJ / 315 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 2.9 g
Alternatywne przepisy
Pineapple and Coconut Cheesecake Bars
7 godz. 10 min
Baked Pancake with Bacon (Pannukakku)
50 Min
Bloody Almond Finger Biscuits
2h
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min
Pizza Dough with a Trio of Toppings
2 Std. 10 Min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 Min
Rhubarb and Ginger Tart
1 Std. 45 Min
Cheese Biscuits
30 Min
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
1h 50min
Ham and Onion Bread
30 Min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45min
Chicken Pizzaiola
50 Min