
Urządzenia i Akcesoria
Feta and Honey Cheesecakes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Pastry Bases
-
unsalted butter diced25 g
-
filo pastry shredded (see tip)50 g
-
caster sugar1 Tbsp
Cheesecake Cream
-
cream cheese160 g
-
double cream (extra thick - see tip)160 g
-
icing sugar40 g
-
honey thick40 g
-
feta cheese smooth, crumbled50 g
-
vanilla extract1 tsp
Honey Syrup
-
runny honey50 g
-
water50 g
Assembly
-
fresh oregano (opcjonalnie) leaves
-
roasted almonds roughly chopped2 Tbsp
-
seasonal fruit (e.g. raspberries, blueberries, apricots)100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
571 kcal /
2375 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
41.2 g
Węglowodany
42 g