Urządzenia i Akcesoria
Feta and Honey Cheesecakes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Pastry Bases
-
unsalted butter diced25 g
-
filo pastry shredded (see tip)50 g
-
caster sugar1 Tbsp
Cheesecake Cream
-
cream cheese160 g
-
double cream (extra thick - see tip)160 g
-
icing sugar40 g
-
honey thick40 g
-
feta cheese smooth, crumbled50 g
-
vanilla extract1 tsp
Honey Syrup
-
runny honey50 g
-
water50 g
Assembly
-
fresh oregano (opcjonalnie) leaves
-
roasted almonds roughly chopped2 Tbsp
-
seasonal fruit (e.g. raspberries, blueberries, apricots)100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
2375 kJ /
571 kcal
Tłuszcz
41.2 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spanish Brunch
1 godz. 15 min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1 godz. 20 min
Spring Green Broth with Lamb Meatballs
45 min
Greek Appetiser Tart
1 godz. 30 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Cardamom and Rose Shortbread
1 godz. 30 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.
Orange Burst Biscuits
2 godz. 10 min
Nougat Biscuits
2 godz. 30 min
Prawn And Chicken Laksa
40 min
Brown Rice Salad with Trout
35 min