![Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/080BA872-E73E-4E96-961D-E8FEB3B96044/Derivates/5C993606-11F5-416A-9F7A-4661599B3AC7.jpg)
Wersje kompatybilne
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Manti dough
- 250 g baker's flour, plus extra for dusting
- 250 g baker's flour
- 1 egg
- 125 g water
Wagyu beef and sauce
- 100 g beef wagyu, partially frozen, cut into pieces (2 cm)
- 1 pinch Aleppo pepper, plus extra to serve (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 1 tsp salt
- water, for boiling
- 20 g unsalted butter
- 100 g Turkish sausage (sucuk), cut into pieces (see Tips)
- 100 g frozen peas
- 100 g cocktail pickled onions
- 50 g capsicum paste (see Tips)
- 10 fresh mint leaves
- Aleppo pepper, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1942.1 kJ / 462.4 kcal
- Białko
- 22.1 g
- Węglowodany
- 52.3 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.8 g
- Błonnik
- 5.2 g
- Sód
- 1519.9 mg
Alternatywne przepisy
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45 min
Beef pierogi
1h
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 godz. 30 min
Buffalo chicken wings
45 min
Fragrant pipis
30 min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1sa 50 dk
Chicken moghrabieh
25h 15min
Moroccan sweet pastry (Briouats)
35 min
Hot and sour soup
55 Min
Roast beef and mushroom pizza
1h 40min
Baguette
3 Std. 45 Min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min