Urządzenia i Akcesoria
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Manti dough
-
baker's flour plus extra for dusting250 g
-
baker's flour250 g
-
egg1
-
water125 g
Wagyu beef and sauce
-
beef wagyu, partially frozen, cut into pieces (2 cm)100 g
-
Aleppo pepper plus extra to serve (see Tips)1 pinch
-
garlic cloves2
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
salt1 tsp
-
water for boiling
-
unsalted butter20 g
-
Turkish sausage (sucuk) cut into pieces (see Tips)100 g
-
frozen peas100 g
-
cocktail pickled onions100 g
-
capsicum paste (see Tips)50 g
-
fresh mint leaves10
-
Aleppo pepper to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1519.9 mg
Białko
22.1 g
Kalorie
1942.1 kJ /
462.4 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
52.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Arrabbiata sauce
20 min
Spanish green lentil and chorizo soup
12 godz. 45 min
Parmesan gelato
4 godz. 30 min
Onion Tarte Flambée
1 godz.
Oven Baked Vegetable Chips
Brak ocen
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4 godz. 35 min
Ginger butter
10 min
The Great Aussie "bite"
8 godz. 35 min
Bloody Maria
2 godz. 45 min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3 godz.
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 35 min
Lemon sorbet
8 godz. 30 min