Urządzenia i Akcesoria
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Manti dough
-
baker's flour plus extra for dusting250 g
-
baker's flour250 g
-
egg1
-
water125 g
Wagyu beef and sauce
-
beef wagyu, partially frozen, cut into pieces (2 cm)100 g
-
Aleppo pepper plus extra to serve (see Tips)1 pinch
-
garlic cloves2
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
salt1 tsp
-
water for boiling
-
unsalted butter20 g
-
Turkish sausage (sucuk) cut into pieces (see Tips)100 g
-
frozen peas100 g
-
cocktail pickled onions100 g
-
capsicum paste (see Tips)50 g
-
fresh mint leaves10
-
Aleppo pepper to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1519.9 mg
Białko
22.1 g
Kalorie
1942.1 kJ /
462.4 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
52.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dubai pistachio tiramisu
8 godz.
Spiced meatball soup (Bakso)
2 godz. 25 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 min
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2 godz. 10 min
Baba ghanoush
1 godz.
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Moroccan chicken with couscous
1 godz. 5 min
Tuna empanadas
2 godz.
Moroccan chicken with couscous
45 min
Sicilian prawn salad
40 min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 godz. 40 min