Urządzenia i Akcesoria
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 12 godz. 50 min
20 portions
Składniki
Pizza Dough
-
water255 g
-
dried instant yeast1 ⅛ tsp
-
"00" pasta flour (type 00)410 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
sea salt1 tsp
Cashew Mozzarella
-
cashews355 g
-
water plus extra to soak425 g
-
ice cold water for water bath
-
nutritional yeast1 tsp
-
salt1 tsp
-
citric acid½ tsp
-
polenta to sprinkle
-
pizza sauce of choice
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
280.7 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
807 kJ /
192.9 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
10.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Keto Cheesecake
Brak ocen
Pistachio Lava Cakes
30 min
Slow Cooked Red Wine Poached Pears
Brak ocen
Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie
50 min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, using modes)
30 min
Salt-free arrabbiata sauce
25 min
Chevre (Matthew Kenney)
22 godz. 5 min
Vegan 'pulled pork'
20 min
Kimchi
149 godz.
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 godz.
Tomato and lentil dahl
35 min