Urządzenia i Akcesoria
Seekh kebabs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
10 portions
Składniki
-
water for soaking
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds3 tsp
-
fresh coriander leaves, stalks and roots cleaned (see Tips)10 sprigs
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
fresh green chillies deseeded, trimmed and cut into halves2
-
lamb mince500 g
-
egg white1
-
chickpea (besan) flour50 g
-
garam masala (see Tips)1 tbsp
-
salt2 tsp
-
olive oil for brushing
-
natural yoghurt to serve
-
lime cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
523.7 mg
Białko
13.1 g
Kalorie
604.5 kJ /
143.9 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Amritsari dal
26 godz.
Samosas
1 godz. 35 min
Gobi masala
30 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Rogan josh
1 godz. 35 min
Lamb dhansak
25 godz. 45 min
Tarka dal
30 min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1 godz. 15 min
Coconut lamb curry
2 godz.
Paneer tikka
40 min
Achari paneer murgh
1 godz. 5 min
Bhuna gosht
1 godz. 20 min