
Urządzenia i Akcesoria
Seekh kebabs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
10 portions
Składniki
-
water for soaking
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds3 tsp
-
fresh coriander leaves, stalks and roots cleaned (see Tips)10 sprigs
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
fresh green chillies deseeded, trimmed and cut into halves2
-
lamb mince500 g
-
egg white1
-
chickpea (besan) flour50 g
-
garam masala (see Tips)1 tbsp
-
salt2 tsp
-
olive oil for brushing
-
natural yoghurt to serve
-
lime cut into wedges, to serve1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
143.9 kcal /
604.5 kJ
Białko
13.1 g
Tłuszcz
7.7 g
Węglowodany
4.6 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
523.7 mg