Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 ½ tbsp salt
- 600 g water
- 500 g fresh long red chillies, trimmed and cut into halves
- 2 garlic cloves, cut into halves
- 150 g rice wine vinegar
- 1 - 2 tbsp light brown sugar, plus extra to taste
- Wartości odżywcze
- na 355 g
- Kalorie
- 1203.3 kJ / 287.6 kcal
- Białko
- 9.9 g
- Węglowodany
- 59.3 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 7.6 g
- Sód
- 10541.5 mg
Alternatywne przepisy
Thai red curry paste
10 Min
Lamb tikka with spicy eggplant
Brak ocen
Thai red curry paste
15 min
Basil pesto
10 Min
Pork vindaloo
2 Std. 20 Min
Lemon and caper aioli
15 min
Thai green curry paste
10 Min
Spiced tomato chutney
30 min
Vindaloo pork
5h 10min
Sambal oelek
20 min
Harissa
25 Min
Garam masala
10 Min