Urządzenia i Akcesoria
Samosa with fresh tomato chutney
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz.
24 pieces
Składniki
Samosa pastry
-
chilled water260 g
-
ghee20 g
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
salt½ tsp
Samosa filling
-
water520 g
-
potatoes peeled and cut into small cubes (5 mm)100 g
-
fresh coriander leaves and stalks only4 sprigs
-
brown onion cut into halves160 g
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
olive oil20 g
-
beef mince300 g
-
ground black pepper½ tsp
-
salt½ tsp
-
garam masala1 tsp
-
curry powder2 tsp
Fresh tomato chutney
-
fresh coriander leaves only8 sprigs
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli cut into pieces and deseeded if preferred1
-
fresh tomatoes cut into halves and seeds removed250 g
-
ground cumin¼ tsp
-
olive oil20 g
-
salt½ tsp
Assembly
-
vegetable oil for frying1250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
148.4 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
843.1 kJ /
200.7 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
16.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Naan bread
2 Std. 40 Min
Garam masala
10 Min
Quick puff pastry
1 Std. 20 Min
Biryani
1 Std. 25 Min
Aloo tikki
55 Min
Garlic and coriander naan
1 Std. 30 Min
Samosas
1 Std. 35 Min
Parathas
1 Std. 30 Min
Kashmiri garlic naan
1 Std. 50 Min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 Std. 15 Min
Chicken korma
45 Min
Roti
2 Std.