Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g d'oignon rouge
- 600 g de céleri-rave
- 30 g de beurre
- 2 c. à café rase de curry en poudre
- 110 g d'eau
- 2 pincées de sel
- du poivre moulu
- 70 g de noix de cajou
- 80 g de beurre, en petits dés
- 150 g de farine
- 40 g de roquefort, en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2272 kJ / 548 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 36 g
Alternatywne przepisy
Tatin aux navets
1 Std. 10 Min
Flan de patate douce
40min
Chou rouge aux raisins secs et chorizo
35min
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2 Std. 25 Min
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min
Colcannon irlandais
1 Std. 10 Min
Pudding de légumes aux noisettes et aux cranberries
1 Std. 10 Min
Tarte de Savoie au chou
1 Std. 30 Min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1 Std. 30 Min
Boulettes automnales butternut-châtaigne-champignon
40min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1 Std.
Terrine de potimarron aux noisettes
4h 30min