Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de céleri-rave
- 80 g d'oignon rouge
- 110 g de beurre
- 110 g d'eau
- 2 c. à café rase de curry en poudre
- 2 pincées de sel
- du poivre moulu
- 70 g de noix de cajou
- 150 g de farine
- 40 g de roquefort
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2272 kJ / 548 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 36 g
Alternatywne przepisy
Dhal butternut et lentilles corail
45min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35min
Fenouil à l'orientale
15min
Colcannon irlandais
1h 10min
Tarte de Savoie au chou
1hod. 30min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1h 40min
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2h 25min
Tarte au navet et au cantal
1hod. 30min
Tatin aux navets
1h 10min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1hod. 30min
Terrine de potimarron aux noisettes
4h 30 min