Polpettone fagiolini e patate

Polpettone fagiolini e patate

4.6 224 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
    150 g
  • di cipolla a pezzi
    60 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di funghi secchi a pezzi
    20 g
  • di fagiolini verdi freschi puliti
    500 g
  • di patate pelate e a dadini
    500 g
  • pangrattato q.b.
  • dado per brodo vegetale
    1
    1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
  • uova
    4
  • di sale
    1 cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 220 kcal / 920 kJ
Białko 13.7 g
Tłuszcz 12.4 g
Węglowodany 13.5 g
Błonnik 3.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...