
Urządzenia i Akcesoria
Crema di carote e mandorle
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
di cipolla a pezzi80 g
-
di mandorle con la pelle40 g
-
di olio extravergine di oliva40 g
-
di carote pelate e a pezzi (2 cm)600 g
-
di acqua500 g
-
di dado per brodo vegetale1 cucchiaio
-
di curcuma in polvere½ cucchiaino
-
di noce moscata1 pizzico
-
di timo secco1 pizzico
-
di guanciale a striscioline80 g
-
di pepe nero macinato1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
294 kcal /
1230 kJ
Białko
8.3 g
Tłuszcz
216 g
Węglowodany
13.6 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Detto, fatto!
20 Przepisów
Włochy
Włochy