Risotto ai porri e burrata

Risotto ai porri e burrata

4.4 98 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di porro a pezzi
    250 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
    320 g
  • di vino bianco secco
    60 g
  • di acqua
    800 g
  • di sale
    1 cucchiaino
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • di burrata a pezzi
    150 g
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 578 kcal / 2418.3 kJ
Białko 12.6 g
Tłuszcz 22.9 g
Węglowodany 75.9 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...