
Urządzenia i Akcesoria
Risotto ai porri e burrata
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
di porro a pezzi250 g
-
di olio extravergine di oliva40 g
-
di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)320 g
-
di vino bianco secco60 g
-
di acqua800 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di burrata a pezzi150 g
-
di pepe nero macinato fresco1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
578 kcal /
2418.3 kJ
Białko
12.6 g
Tłuszcz
22.9 g
Węglowodany
75.9 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ogni giorno un colore
10 Przepisów
Włochy
Włochy