Alcachofas al limón

Alcachofas al limón

4.1 139 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 raciones

Składniki

  • 1500 g de alcachofas frescas (aprox. 800 g limpias)
  • 10 ramitas de perejil fresco
    ½ limón
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 20 g de harina
  • 50 g de zumo de limón
  • 500 g de agua
  • 1 cucharadita de sal

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 143 kcal / 600 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...