Pasticcio di patate, funghi e anacardi (senza lattosio)

Pasticcio di patate, funghi e anacardi (senza lattosio)

3.8 8 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
10 porzioni

Składniki

  • di pane a pezzi
    3 fette
  • di anacardi
    250 g
  • di acqua
    510 g
  • di olio di oliva
    1 cucchiaio
  • di cipolla marrone in quarti
    150 g
  • spicchi di aglio
    3
  • peperone rosso pulito e in quarti
    1
  • peperoncini rossi piccanti, freschi (opcjonalnie)
    1 - 2
  • di pancetta tesa di maiale a pezzi (1 cm)
    200 g
  • di dado per brodo vegetale fatto in casa
    1 cucchiaino
    1 dado per brodo vegetale
  • di paprica + q.b.
    1 cucchiaio
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    ½ cucchiaino
  • cipollotti senza la parte verde, a lamelle
    4
  • di patate pelate, a fette sottili (0.5 cm)
    750 g
  • di funghi freschi a fette
    320 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 268 kcal / 1127 kJ
Białko 10.8 g
Tłuszcz 15.3 g
Węglowodany 19.4 g
Błonnik 4.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...