Urządzenia i Akcesoria
Focaccia caprese
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 porzioni
Składniki
-
40 g olio extravergine di oliva + q.b.
-
1430 g di acqua
-
5 g zucchero
-
5 g di lievito di birra fresco
-
40 g di latte
-
400 g di farina manitoba
-
40 g olio extravergine di oliva
-
9 g di sale
Terminare la preparazione
-
sale grosso a piacere
-
2 pomodori maturi a fette
-
200 g di mozzarella sgocciolata e a fette
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
14.5 g
Kalorie
1732 kJ /
414 kcal
Tłuszcz
15.8 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
16.1 g
Węglowodany
53.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Una gita fuoriporta
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Focaccine con rosmarino
2 godz. 30 min
American hot dog
5 godz. 20 min
Focaccia alle olive (TM6)
2 godz.
Pizzette
3 godz. 40 min
Piadina romagnola
40 min
Burger buns
4 godz. 40 min
Focaccine con pomodorini
3 godz. 40 min
Focaccia classica ad alta idratazione
5 godz.
Ciabattine
3 godz. 30 min
Focaccine morbide
3 godz. 30 min
Panini all'olio (TM6)
1 godz. 10 min
Pane bianco
3 godz.