Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de fraises, fraîches ou surgelées
- 150 g de rhubarbe, fraîche ou surgelée
- 150 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 250 g de mascarpone
- 11 biscuits roses de Reims
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 938 kJ / 223 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Trifle aux fraises
15min
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12 godz. 30 min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25min
Gratin fraise-rhubarbe
25min
Tiramisu fruits rouges et violette
50min
Verrine fraise-chocolat blanc
1h 45min
Tiramisu fraise rhubarbe
2 godz. 35 min
Fraisiers façon tiramisu
12 godz. 30 min
Tiramisu aux framboises
3h 20 min
Tiramisu framboises-fraises
3h
Pannacotta aux myrtilles
4h 30min
Tiramisu aux fraises
4h 30min