Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolat noir à pâtisser, en carrés
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 350 g de lait concentré sucré
- 3 œufs
- 40 g de farine
- 1200 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2310 kJ / 554 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 32 g
Alternatywne przepisy
Muffins au chocolat et caramel au beurre salé
40min
Moelleux miel-chocolat cœur fondant
25 Min
Tartelette chocolat-citron
4u. 50min
Gâteau au chocolat noir, cœur coulant au chocolat blanc
1 Std. 20 Min
Tarte aux chocolats
2h 20 min
Gâteau au chocolat express
20min
Coulant chocolat au cœur caramel
24h
Tarte au chocolat
1 Std. 40 Min
Brownie au chocolat, coulis de bonbons au caramel
45min
Fondant au chocolat de La Baule
13h
Mousse au chocolat croustillante
2 Std.
Fondant minute au chocolat
20min