Wersje kompatybilne
Salade de pommes de terre grenaille aux salicornes
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 400 g de pommes de terre de l’île de Ré, sassées, rincées (voir "Conseil(s)") et coupées en deux
- 250 g de salicornes fraîches, rincées
- 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ oignon rouge, ciselé au couteau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 581 kJ / 138 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chou-fleur vapeur
20 dk
Brocoli vapeur (250 g)
15 Min
Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
35 dk
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12hod. 45min
Petits pois vapeur (200-500 g)
20 dk
Endives braisées gratinées au parmesan
50 dk
Epinards à la crème
25 min
Fagots de haricots verts, pommes de terre vapeur et beurre au thym
50 dk
Salade de pomme de terre, olives, feta et herbes fraîches
1sa
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25 min
Haricots, pommes de terre, betterave et chèvre
50 dk
Fond d'artichaut à la framboise
1 Std. 10 Min