Salade de pommes de terre grenaille aux salicornes

Salade de pommes de terre grenaille aux salicornes

4.3 28 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 400 g de pommes de terre de l’île de Ré, sassées, rincées (voir "Conseil(s)") et coupées en deux
  • 250 g de salicornes fraîches, rincées
  • 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
  • 1 pincée de sel
  • 1 pincée de poivre moulu
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • ½ oignon rouge ciselé au couteau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 3 g
Kalorie 581 kJ / 138 kcal
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...