Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de queso Gouda
- 70 g de poro
- 2 diente de ajo
- 10 g de chile de árbol rojo, en rebanadas (1 cm)
- 30 g de aceite de oliva
- 150 g de pimiento rojo, en dados (1 cm)
- 200 g de jamón cocido, en trozos
- 250 g de brócoli, en rebanadas (1 cm)
- 750 g de requesón
- 3 piezas de huevos
- 2 g de goma xantana
- 1 - 2 pizcas de sal
- 1 - 2 pizcas de pimienta negra molida
- ½ cdita de paprika, ahumada y molida
- Wartości odżywcze
- na 4 porciones
- Kalorie
- 11276.4 kJ / 2695.1 kcal
- Białko
- 174 g
- Węglowodany
- 100.8 g
- Tłuszcz
- 175.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 27 g
- Błonnik
- 13.2 g
- Sód
- 6319.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa Thenthuk
1u.
Sopa de coliflor y pollo
40min
Temaki sushi (TM6)
1h 40min
Chiles rellenos de frijol con mole negro
2h 10min
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1u. 20min
Salmón con ajonjolí y sopa de chícharos.
1u.
Chiles rellenos de chicharrón en salsa de frijol negro
1u.
Tortitas de coliflor con pollo en salsa roja
1u.
Pechugas rellenas en pipián de cacahuate
50min
Lonche de frittata con chorizo
40min
Ensalada Waldorf sobre hojas de endivias
30min
Caldo Campesino
40min