Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de queso cheddar, en trozos
- 400 g de poro, en rebanadas (aprox. 1 cm)
- 30 g de mantequilla sin sal
- 20 g de aceite vegetal
- 100 g de papa, en cubos (aprox. 2 cm)
- 700 g de agua
- 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 1 cdita de sal, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida, o al gusto
- 8 rebanadas de baguette, (aprox. 1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1904.8 kJ / 455.3 kcal
- Białko
- 15.5 g
- Węglowodany
- 47.3 g
- Tłuszcz
- 23.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.8 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 948 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de jitomate
30min
Sopa de poro y papa
30min
Sopa italiana de papa
50min
Sopa de habas
2h
Crema de betabel
40min
Sopa de jitomate y elote
40min
Sopa de cebolla TM6
55min
Crema de espárragos y queso Brie
30min
Sopa de poro y papa
40min
Sopa Húngara de hongos
30min
Mousse de cilantro
2h 20min
Crema de elote y estragón
1h