Torta al cioccolato e ceci

Torta al cioccolato e ceci

3.2 40 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
12 porzioni

Składniki

  • 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
  • 480 g di ceci in scatola sgocciolati e sciaquati
  • 50 g di cacao amaro in polvere
  • 3 uova
  • 30 g di zucchero muscovado
  • 3 g di lievito in polvere per dolci
  • 1 arancia, preferibilmente biologica la scorza grattugiata

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 119.9 kcal / 501.2 kJ
Białko 5.1 g
Tłuszcz 6.2 g
Węglowodany 21.3 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Sód 121.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...