Torta al cioccolato e ceci
TM6 TM5 TM31

Torta al cioccolato e ceci

3.1 (36 ocen)

Składniki

  • 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
  • 480 g di ceci in scatola, sgocciolati e sciaquati
  • 50 g di cacao amaro in polvere
  • 3 uova
  • 30 g di zucchero muscovado
  • 3 g di lievito in polvere per dolci
  • 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza grattugiata

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
501.2 kJ / 119.9 kcal
Białko
5.1 g
Węglowodany
21.3 g
Tłuszcz
6.2 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Błonnik
4.8 g
Sód
121.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy