Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de patatas
- 2 cucharaditas de sal
- 100 g de agua
- 100 g de aceite
- 1 diente de ajo
- 150 g de kale troceado (solo las hojas)
- 200 g de cebolla en cuartos
- 100 g de zanahoria en trozos
- 6 huevos
- 1 cucharada de pan rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 raciones
- Kalorie
- 1090.4 kJ / 260.9 kcal
- Białko
- 8.4 g
- Węglowodany
- 16.8 g
- Tłuszcz
- 17.8 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30min
Espinacas con patatas
30min
Pilaf de mijo con remolacha y judías verdes
20 min
Pastel de lentejas
6 godz.
Pastela de calabaza y zanahoria a la menta
1h 40min
Pastel de lentejas
1u. 55min
Tarta de romanescu y roquefort (Tarte au chou romanesco et Roquefort)
1h 10min
Pilaf de lentejas y bulgur con calabaza
50min
Pizza de remolacha y kale
2j 30 menit
Berenjenas caprese en caponata
50min
Frittata de verduras de primavera con hierbas aromáticas
30min
Ensalada de cebada perlada con verduras
45min