
Urządzenia i Akcesoria
Riso basmati e ratatuia di melanzane
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni
Składniki
-
di cipolle in quarti80 g
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di melanzane a tocchetti (1 cm)400 g
-
di passata di pomodoro200 g
-
di acqua1250 g
-
di olive verdi denocciolate70 g
-
di capperi sotto sale piccoli, dissalati40 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di pepe nero macinato1 pizzico
-
di riso basmati (cottura 16 minuti)300 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
379 kcal /
1586 kJ
Białko
7.4 g
Tłuszcz
10.9 g
Węglowodany
67.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Risotti
57 Przepisów
Włochy
Włochy