Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g di nocciole sgusciate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di latte intero
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1113 kJ / 266 kcal
- Białko
- 6.4 g
- Węglowodany
- 1.7 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto radicchio e noci
10 Min
Pesto di ricotta e noci
10 Min
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30 Min
Pesto di carote e noci
10 Min
Pesto giallo noci e fiori di zucca
10 Min
Pesto fresco del riciclo
10 Min
Pesto di mandorle
10 Min
Millefoglie di mozzarella con pesto di sedano
30 Min
Girelle con pesto di noci
50 dk
Gnocchi alle mandorle
1 Std. 40 Min
Pesto di robiola al sapore di mare
10 Min
Sugo di spinaci veloce
30 Min