Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 330 g di farina integrale di grano tenero
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 170 g di latte intero
- ½ cucchiaino di miele
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 1 bustina di lievito in polvere istantaneo per torte salate
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di spinaci lessati e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1460 kJ / 349 kcal
- Białko
- 11.2 g
- Węglowodany
- 45.3 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 7.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia ai ceci e verdure al curry
1h 5min
Focaccine integrali farcite
3 Std.
Pizzette marinare
1h 35min
Cornetti alla frutta secca (vegan)
2 Std. 10 Min
Mini hamburger veloci
50 Min
Piadina integrale al tofu (vegan)
1 Std. 30 Min
Buns integrali con burger di barbabietole
3h 40min
Focaccia alla farina di farro
2 godz. 30 min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4 Std.
Pizza alla farina di farro
2 Std. 10 Min
Panini per burger (vegan)
5 Std.
Pizza alle tre farine
1h 55min