
Urządzenia i Akcesoria
Cannoli alla crema Chantilly
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
60 pezzi
Składniki
Cannoli
-
di zucchero90 g
-
uova2
-
di burro90 g
-
di latte100 g
-
di vaniglia in polvere1 cucchiaino
-
di succo di limone, spremuto fresco5 g
-
di lievito in polvere per dolci½ bustina
-
di farina tipo 00450 g
Crema chantilly
-
di latte200 g
-
uovo1
-
stecca di vaniglia i semini½
-
di sale1 pizzico
-
di zucchero50 g
-
di farina tipo 0030 g
-
di panna (min. 30% di grassi) fredda250 g
-
zucchero a velo q.b.
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
69.2 kcal /
289.5 kJ
Białko
1.5 g
Tłuszcz
2.7 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Festa della donna
14 Przepisów
Włochy
Włochy