Torta Red velvet

Torta Red velvet

2.8 123 oceny
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz.
16 fette

Składniki

Torta red velvet
  • uova (da 60 g)
    2
  • di yogurt naturale bianco
    300 g
  • di burro morbido a pezzi
    150 g
  • di zucchero
    375 g
  • di farina tipo 00
    375 g
  • stecca di vaniglia i semini estratti
    1
  • di colorante alimentare rosso in gel o in polvere (vedere consigli)
    ½ cucchiaino
  • di cacao amaro in polvere
    50 g
  • di aceto di vino bianco
    20 g
  • di lievito in polvere per dolci
    10 g
Frosting al formaggio
  • di zucchero
    300 g
  • limone la scorza (senza la parte bianca)
    1
  • di burro a temperatura ambiente a pezzi
    150 g
  • di formaggio fresco spalmabile
    525 g

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 552 kcal / 2309 kJ
Białko 8.1 g
Tłuszcz 28.7 g
Węglowodany 65.3 g
Błonnik 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...