
Urządzenia i Akcesoria
Fagottini al cioccolato
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 7 godz. 45 min
20 porzioni
Składniki
Preimpasto
-
di latte intero100 g
-
di lievito di birra fresco15 g
-
di farina manitoba + q.b. per infarinare170 g
Pasta sfoglia
-
di farina manitoba350 g
-
di acqua fredda80 g
-
uovo1
-
di zucchero75 g
-
di sale5 g
-
di burro (100 g a pezzi a temperatura ambiente e 250 g in un panetto freddo)350 g
Terminare la preparazione
-
di cioccolato al latte in barrette da 10x1 cm300 - 500 g
-
uovo sbattuto1
-
di mandorle a lamelle80 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
247 kcal /
1033 kJ
Białko
3.9 g
Tłuszcz
15.3 g
Węglowodany
24.9 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Delizie al cioccolato
10 Przepisów
Włochy
Włochy