Fagottini al cioccolato

Fagottini al cioccolato

5.0 4 oceny
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 7 godz. 45 min
20 porzioni

Składniki

Preimpasto
  • di latte intero
    100 g
  • di lievito di birra fresco
    15 g
  • di farina manitoba + q.b. per infarinare
    170 g
Pasta sfoglia
  • di farina manitoba
    350 g
  • di acqua fredda
    80 g
  • uovo
    1
  • di zucchero
    75 g
  • di sale
    5 g
  • di burro (100 g a pezzi a temperatura ambiente e 250 g in un panetto freddo)
    350 g
Terminare la preparazione
  • di cioccolato al latte in barrette da 10x1 cm
    300 - 500 g
  • uovo sbattuto
    1
  • di mandorle a lamelle
    80 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 247 kcal / 1033 kJ
Białko 3.9 g
Tłuszcz 15.3 g
Węglowodany 24.9 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...