![Cornetti semintegrali ripieni Cornetti semintegrali ripieni](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9A317C96-579D-4FF8-A9DA-45D7E54BAF3D/Derivates/B9B5EF2E-4B80-46AF-8294-E3C206BDD60B.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 180 g di farina di farro semintegrale
- 180 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 80 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 50 g di prosciutto cotto a pezzi
- 50 g di Fontina a pezzi
- 1 - 2 cucchiai di latte
- 1 cucchiaino di semi di chia
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 590 kJ / 141 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 7.2 g
- Tłuszcz
- 11.2 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baguette
4h
Ghirlanda di panettone
6h
Bocconotto
2h
Filone saporito
5h 20min
Panini del venerdì santo (Hot cross buns)
4h
Pizza alla romana
1 Std. 40 Min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Calzoni vegetariani
1 Std. 50 Min
Pizza bianca alla rucola
1 Std. 35 Min
Ciambelle di Carnevale
4h 5min
Pane barese
6h 15min
Panini dolci al latte
2 Std. 40 Min