
Urządzenia i Akcesoria
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 4 godz.
18 pezzi
Składniki
Pasta choux
-
di acqua150 g
-
di burro a pezzi80 g
-
di sale1 pizzico
-
di zucchero10 g
-
di farina tipo 00120 g
-
uova3
Crema al limone
-
di succo di limone spremuto fresco120 g
-
di panna (min. 30% di grassi)40 g
-
di zucchero80 g
-
uova4
-
di amido di mais (maizena)20 g
-
di burro a pezzi40 g
-
foglio di gelatina (2 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato1
Copertura
-
di pinoli sgusciati100 g
-
di acqua15 g
-
di zucchero150 g
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
210 kcal /
875 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
18 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Piccole coccole
10 Przepisów
Włochy
Włochy