Urządzenia i Akcesoria
Morettini
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
6 pezzi
Składniki
-
200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi (1 cm)
-
250 g zucchero
-
50 g di acqua
-
125 g di albumi (4 uova)
-
6 wafer tondi, dello stesso diametro degli stampi
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
6.9 g
Kalorie
2063 kJ /
493 kcal
Tłuszcz
19.2 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
78.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Delizie al cioccolato
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Stecco biscotto
6 godz. 50 min
Praline al gelato
5 godz. 55 min
Coni e cialde
1 godz. 5 min
Glassa al cioccolato
20 min
Pasta Choux
2 godz.
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Semifreddo al cioccolato/caffé
6 godz. 30 min
Cassata di Sulmona
3 godz. 30 min
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4 godz. 45 min
Pasta choux al cacao
1 godz. 10 min
Coppette biscotto
20 min
Profiteroles
2 godz.