Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di panna (35% di grassi) fredda
- 100 g di zucchero
- 50 g di acqua
- 4 tuorli
- 500 g di cioccolato fondente a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 687.6 kJ / 164.4 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 11.4 g
- Tłuszcz
- 12.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.3 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 9.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelato al cioccolato
12 Std.
Gelato al pistacchio senza uova
10h 20min
Gelato al cocco
10h 20min
Torta gelato al caffè con caramello allo Champagne
10h
Bon bon ripieni di gianduia
1 Std. 30 Min
Cono alla panna
3 godz. 30 min
Mini cheesecake al pomodoro
3 Std. 25 Min
Mini cheesecake alla banana
2 Std. 30 Min
Frozen yogurt con cioccolato e granelle
10h 30 min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3 godz. 30 min
Cassata gelato
11 godz. 20 min
Gelato al cioccolato senza uova e lattosio
10h 20min