Rognone saltato con uova al vapore e rémoulade alla polpa di granchio

Rognone saltato con uova al vapore e rémoulade alla polpa di granchio

1.5 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 300 g di acqua
  • 600 g di rognone di vitello a toccheti (1 cm)
  • 150 g di sedano rapa pelato e a cubetti
  • 80 g di polpa di granchio
  • ½ cucchiaio di senape in grani grossi
  • ½ cucchiaio di panna (min. 30% di grassi)
  • ½ cucchiaio di Quark (formaggio cremoso)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
Vinaigrette
  • 4 tuorli
  • 50 g di olio di oliva
  • 5 g di aceto di riso
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
  • 5 g di olio di oliva
  • 4 tuorli
  • 300 g di acqua
  • 20 g di burro
  • 4 pizzichi di fior di sale
  • 4 pizzichi di pepe bianco macinato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 382 kcal / 1586 kJ
Białko 23.8 g
Tłuszcz 30.8 g
Węglowodany 3 g
Błonnik 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...