Wersje kompatybilne
Merluzzo allo zenzero con crema di broccoli sottovuoto
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1800 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 800 g di filetti di merluzzo (4x200 g ciascuno, spessore 2 cm)
- 5 pizzichi di sale
- 5 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di radice fresca di zenzero, pelata e a pezzi
- 350 g di broccoli, le cimette
- 30 g scalogno
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2099.7 kJ / 501.5 kcal
- Białko
- 41.2 g
- Węglowodany
- 23.5 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.2 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 832.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2h 30min
Salmone in salsa al curry con anelli di porro croccante
1h
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10 min
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
40 min
Pesce spada bardato al finocchietto sottovuoto
1 Std. 30 Min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1h
Filetti di salmone con grano saraceno e asparagi
40 min
Asparagi sottovuoto
50min
Merluzzo pere e noci
35 Min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 Std. 30 Min