
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de carotte coupée en rondelles (1 env.)
- 45 g d'oignon coupé en morceaux (1/2 env.)
- 100 g de courgette coupée en rondelles (1 env.)
- 75 g de petits pois, frais ou surgelés
- 10 brins de coriandre fraîche effeuillés et légèrement hachés
- 1 c. à café bombée de curry en poudre
- du sel à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 4 feuilles de brick rectangulaires
- 25 g de beurre fondu et un peu pour la dorure
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 150 kcal / 634 kJ
- Białko
- 4 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Węglowodany
- 26 g