Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1650 g d'eau (150 g + 1500 g)
- 1 c. à thé de levure sèche active
- 230 g de farine tout usage et un peu plus pour fariner
- 5 g de sel fin
- 10 g de beurre non salé, pour beurrer
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1025 kJ / 241 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Trempette bière et fromage
15min
Mélange d'épices champêtre
Keine Bewertungen
Crème de tomates et grilled cheese Deuxième bol
40min
Dinde farcie, sauce aux canneberges
Keine Bewertungen
Coleslaw au Découpe-Minute
10min
Trempette mexicaine étagée
25min
Crème à napper
Keine Bewertungen
Jus vert super boosté
Keine Bewertungen
Fouetté crémeux à l'orange
10min
Riz aux herbes
35 min
Trempette chaude aux épinards et artichauts
20min
Petits pains mollets
2 Std. 15 Min