Urządzenia i Akcesoria
Pain blanc vapeur
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
-
1650 g d'eau (150 g + 1500 g)
-
1 c. à thé de levure sèche active
-
230 g de farine tout usage et un peu plus pour fariner
-
5 g de sel fin
-
10 g de beurre non salé pour beurrer
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1025 kJ /
241 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baguette express
2 godz. 35 min
Sauté d'asperges
15 min
Cuisson des pâtes longues
Brak ocen
Tranches de concombre aigre-doux
5 min
Flipbook Digital CA #1
2 godz.
Compote de pommes
20 min
Riz aux herbes
35 min
Sauce barbecue aux oignons doux et à l'érable
30 min
Limonade
5 min
Crème glacée double vanille
12 godz.
Sauce BBQ
20 min
Salade de chou
10 min