Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1650 g d'eau (150 g + 1500 g)
- 1 c. à thé de levure sèche active
- 230 g de farine tout usage et un peu plus pour fariner
- 5 g de sel fin
- 10 g de beurre non salé, pour beurrer
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1025 kJ / 241 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Salade de chou
10 Min
Riz Rouge Tex-Mex
1 Std.
Guacamole
10 Min
Levain de blé aux pommes
72h 20 min
Bagatelle à la mousse aux pêches
40min
Sour au citron et gingembre
15 Min
Radis d’hiver, agrumes et crème de cajou (Matthew Kenney)
15h 35 min
Gâteaux en bocal
Keine Bewertungen
Sauce aux champignons faible en glucides
45min
Pain de campagne au levain
28h 10 min
Pain blanc de Terre-Neuve et toutons (pains frits)
4h 40min
Macaronis crémeux au fromage
30 Min