
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g pasty z fasoli adzuki, podzielonej na kawałki
- 200 g mleka skondensowanego, słodzonego
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 895 kJ / 214 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lody owocowe
5 min
Lody truskawkowo-jogurtowe
25 min
Lody wiśniowo-bananowe
10 min
Lody malinowe na jogurcie kokosowym
10 min
Lody jabłkowo - truskawkowe
5 min
Lody waniliowe
12 godz.
Lody z mango bez laktozy
10 min
Mus czekoladowy z chili
3 godz. 10 min
Rozmarynowo-parmezanowe krakersy z pulpy migdałowej
1 godz. 20 min
Jogurt z orzechów nerkowca z wanilią (wegański)
16 godz.
Lody migdałowe (bez cukru)
12 godz. 45 min
Batoniki migdałowo-kawowe z czekoladą
4 godz. 50 min