Urządzenia i Akcesoria
Lody z pasty z fasoli adzuki (anko)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 godz. 10 min
6 porcji
Składniki
-
500 g pasty z fasoli adzuki podzielonej na kawałki
-
200 g mleka skondensowanego, słodzonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
2 g
Kalorie
895 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KUCHNIA JAPOŃSKA
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Krówki szkockie (Scottish tablets)
2 godz. 15 min
Travel cake z orzechami pekan i bananami
3 godz.
Karmelowe toffi z migdałami i solą
1 godz. 45 min
Chałwowe parfait z bakaliami
13 godz. 30 min
Krówki toffi
2 godz.
Donaty z mąki gryczanej z kremem waniliowym
1 godz. 35 min
Lody migdałowe (bez cukru)
12 godz. 45 min
Ciasteczka czekoladowe "ciągutki"
55 min
Sorbet melonowy
6 godz. 10 min
Karmelowe toffi
2 godz.
Ciasteczka czekoladowo-miętowe
1 godz. 50 min
Wieloziarniste batony kakaowe
50 min