Urządzenia i Akcesoria
Lody z pasty z fasoli adzuki (anko)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 godz. 10 min
6 porcji
Składniki
-
500 g pasty z fasoli adzuki podzielonej na kawałki
-
200 g mleka skondensowanego, słodzonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
2 g
Kalorie
895 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KUCHNIA JAPOŃSKA
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Karmelowe toffi z migdałami i solą
1 godz. 45 min
Bentō śniadaniowe
40 min
Rozmarynowo-parmezanowe krakersy z pulpy migdałowej
1 godz. 20 min
Majonez bez jajek
10 min
Krówki toffi
2 godz.
Likier jajeczny z orzechami pekan
2 godz. 20 min
Ciasto limonkowe z awokado (bez cukru)
2 godz. 30 min
Kawowy crème brûlée
2 godz. 45 min
Chipsy z siemienia lnianego z dipem z buraków
4 godz. 50 min
Bombki z piernika
3 godz. 25 min
Wielkopolskie naleśniki piwne z nadzieniem jarmużowo-ziemniaczanym
1 godz. 30 min
Bezglutenowy chleb życia
1 godz. 10 min