Urządzenia i Akcesoria
Lody z pasty z fasoli adzuki (anko)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 godz. 10 min
6 porcji
Składniki
-
500 g pasty z fasoli adzuki podzielonej na kawałki
-
200 g mleka skondensowanego, słodzonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
2 g
Kalorie
895 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KUCHNIA JAPOŃSKA
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Karmelowe toffi
2 Std.
Orzechowe złote mleko
15 Min
Bentō śniadaniowe
40 Min
Lody migdałowe (bez cukru)
12 Std. 45 Min
Wegańskie lody truskawkowe
10 Min
Sorbet z owoców leśnych
1 Min
Lody czekoladowe z papryczką chili
13 Std. 15 Min
Ciemny mus z migdałów
15 Min
Zdrowe kulki kakaowe
1 Std. 20 Min
Plaster miodu
1 Std. 30 Min
Krem figowy z orzechami laskowymi
20 Min
Herbata chai masala
15 Min