Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di cipolla
- 30 g di pane bianco in cassetta
- 300 g di tonno fresco a tocchetti
- 1 uovo
- 1 pizzico di foglie di alloro secche
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 1 pizzico di sale
- pangrattato q.b.
- olio di arachidi q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1744.5 kJ / 417 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 27.2 g
- Tłuszcz
- 2.5 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Crêpes
1h 20min
Mug cake al whiskey e caffè
20min
Crocchette ai funghi porcini
2óra 50p
Bicchierini di zucchine con formaggio
45min
Palline di pane fritte
3 godz. 15 min
Gnocchetti di ricotta al tartufo
50min
Wurstel panati (senza glutine)
30min
Flan patissier
2h
Pizza libanese alle erbe aromatiche (Manakish con Za'atar)
2h
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3h 45min
Ravioli di ricotta
1hod. 35min
Arroz Rojo (Riso rosso messicano)
30min