Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di cipolla
- 30 g di pane bianco in cassetta
- 300 g di tonno fresco a tocchetti
- 1 uovo
- 1 pizzico di foglie di alloro secche
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 1 pizzico di sale
- pangrattato q.b.
- olio di arachidi q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1744.5 kJ / 417 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 27.2 g
- Tłuszcz
- 2.5 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta di arance
Pas d’évaluation
Frittatine di piselli con Feta
Pas d’évaluation
Fanzelto di patate
35 Min
Shirley Temple
10min
Wurstel panati (senza glutine)
30 Min
Focaccine aneto e feta
1 godz. 25 min
Arroz Rojo (Riso rosso messicano)
30 Min
Burrito saluto al sole (di Sorelle Passera)
1u.
Granciporro alla catalana con verdure fresche e salsa rosa
1 Std. 15 Min
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30min
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1 Std. 15 Min
Rösti di patate
1u.