
Urządzenia i Akcesoria
Torta di carote con farina di riso
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
10 porzioni
Składniki
-
di burro morbido10 g
-
di pangrattato1 - 2 cucchiai
-
limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)1
-
di mandorle300 g
-
di carote pulite e a pezzi300 g
-
uova4
-
di zucchero250 g
-
di sale1 pizzico
-
di farina di riso150 g
-
di lievito in polvere per dolci (16 g)1 bustina
-
di zucchero a velo1 - 2 cucchiai
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
394 kcal /
1648 kJ
Białko
11.1 g
Tłuszcz
19.7 g
Węglowodany
46 g
Błonnik
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Un dolce risveglio
10 Przepisów
Włochy
Włochy