Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 280 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina multicereali
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 1 cucchiaio di semi misti
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1159 kJ / 277 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Pane integrale
3 godz. 15 min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 godz. 40 min
Treccia di grano saraceno alle noci
5 godz. 10 min
Panini integrali alle erbe
4h 45 min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane di segale
3h 20min
Pane rustico ai semi
1h 30min
Filone di segale
4 Std.
Pane di kamut e farro
4 Std.
Pane di avena con semi di zucca
3h 50 phút
Mezzaluna di pane al farro
3h
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min