![Pane integrale ai semi vari Pane integrale ai semi vari](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3B472350-D578-45D0-A46C-8D399A79F2AC/Derivates/FD89180F-A5A3-42FA-9CB5-82627311E477.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Poolish
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina integrale
- 300 g di acqua
Pane integrale ai semi vari
- 200 g di farina integrale + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- 100 g di semi misti (es. zucca, sesamo, lino) + q.b.
- Wartości odżywcze
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 11037 kJ / 2638 kcal
- Białko
- 84.3 g
- Węglowodany
- 352.1 g
- Tłuszcz
- 109 g
- Błonnik
- 58.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane integrale con muesli
4 godz.
Pane integrale in cassetta
4 godz.
Pane di segale
3h 20min
Pane rustico ai semi
1h 30min
Piadina integrale farcita
40min
Pane ai cereali con i semi
3h 10 min
Pane toscano con lievito madre
5 godz.
Pane di avena con semi di zucca
3h 50 min
Biscotti rustici, farro cioccolato e cannella
40min
Pane integrale
3 Std. 15 Min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 godz. 40 min
Mezzaluna di pane al farro
3h